Tiny Audio M7+ Muziekstreamer
Upgrade uw bestaande HiFi stereo-installatie of surroundsysteem

Tiny Audio M7+ Muziekstreamer
Tiny Audio M7+
 • WiFi Internetradio
 • Spotify Connect
 • Frontier Silicon internet-radioportal
 • Window Mediaplayer / DLNA
 • DAB+ (digitale radio) en FM radio
 • Eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande HiFi stereo-installatie of surroundsoundsysteem

U heeft een HiFi-installatie of surroundsysteem waar u tevreden mee bent, maar u wilt toch genieten van Internetradio, DAB+/FM radio, muziek streamen vanaf Spotify Connect of uw Windows Mediaplayer. Dan is de Tiny Audio M7+ dé oplossing voor u.
Dit unieke product sluit u eenvoudig, met één kabeltje, aan op uw bestaande installatie.

Eenmaal aangesloten kunt u genieten van DAB+ (digitale radio) en FM-radio. U bent dus volledig compatibel met de huidige én toekomstige uitzendstandaarden voor radio-ontvangst.

De meest opvallende eigenschap van de M7+ is echter zijn internet-radiofunctionaliteit. Naast standaard internetradio, zoals bekend van andere aanbieders van internet-radioproducten, heeft de M7+ een ingebouwde Spotify Connect functionaliteit en een toegangsmogelijkheid tot het Frontier Silicon Radio Portal. En dát maakt de Tiny Audio M7+ bijzonder.

Daarnaast beschikt de Tiny Audio M7+ over mediaplayer met DLNA-functionaliteit waarmee u muziek kunt beluisteren die is opgeslagen op uw PC of laptop. En dat alles via uw eigen WiFi-thuisnetwerk. Deze eigenschappen maken de M7+ uniek in zijn soort.

De M7+ beschikt over een groot LCD-kleurendisplay en is eenvoudig te installeren en te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. Wilt u de M7+ bedienen met uw smartphone of tablet dan kan dat via de speciale app (Undok app van Frontier Silicon voor iOs en Android of de Pinell app voor iOs-gebruikers).

WiFi Internetradio

Internetradio

Vrijwel alle radiostations ter wereld zijn via het internet te beluisteren. Met de Tiny Audio M7+ kiest u uit méér dan 20.000 stations die u in optimale kwaliteit via uw HiFi-installatie of surroundsysteem kunt genieten. U kiest eenvoudig op land, genre of populaire radiostations. De verbinding met het internet vindt plaats via uw eigen WiFi-netwerk. U plaatst de M7+ dus gewoon bij uw HiFi- of surroundsysteem.

Spotify Connect

Spotify

Spotify is één van de populairste diensten voor het streamen van muziek. Het biedt u toegang tot een muziekcollectie van miljoenen nummers.
Spotify Connect streamt muziek in CD-kwaliteit rechtstreeks vanaf de Spotify servers direct naar de M7+. Via PC, smartphone of tablet stelt u op simpele wijze uw eigen muziekprogramma’s samen die u vervolgens via de M7+ via uw HiFi-installatie of surround-systeem afspeelt. Zelfs complete albums (CD’s) kunnen op deze wijze worden gestreamd. En dat in de hoogst haalbare geluidskwaliteit.
Spotify Connect is een gratis dienst voor abonnementshouders van Spotify Premium (voor informatie zie www.spotify.com).

Mediaplayer/DLNA

Via de ingebouwde mediaplayer kunt u vanuit elke PC, tablet of NAS* binnen uw eigen thuisnetwerk via WiFi muziek in HiFi-stereokwaliteit streamen naar de Tiny Audio M7+. Uw favoriete muziek speelt u in de hoogst haalbare kwaliteit af op uw HiFi- of surroundsysteem. U kunt afspeellijsten in uw PC samenstellen en deze in willekeurige volgorde afspelen, nummers herhalen en naar believen vooruit- of terugspoelen.

* PC, tablet of NAS met ondersteuning van UPnP media sharing

UNDOK App voor smartphone/tablet

undok_app

Uw Tiny Audio radio bedienen met uw smartphone/tablet? Dat kan via de UNDOK App die gratis beschikbaar is voor iOS en Android.
In tegenstelling tot de normale afstandsbediening hoeft u uw telefoon/tablet niet op de radio te richten. U kunt op deze manier uw radio overal in huis bedienen. Kies eenvoudig een andere bron, radiozender of volgende nummer om naar te luisteren en regel het volume op het door u gewenste niveau.

Specificaties

 • WiFi Internetradio met méér dan 20.000 radiozenders en Podcast (zoeken op land en/of genre)
 • Spotify Connect, muziek streamen vanaf PC, telefoon of tablet
 • Frontier Silicon internetradio portal
 • Mediaplayer met DLNA netwerkfunctionaliteit
 • DAB+ en FM radio (met RDS)
 • Eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande HiFi-installatie of surroundsysteem
 • Wifi 802.11b/g/n support, WEP, WPA en WPA2
 • Afspeellijsten
 • Shuffle play (afspelen in willekeurige volgorde)
 • Trickle Play (snel vooruit- en terugspoelen)
 • Eenvoudige configuratie van het netwerk via de installatiewizard
 • Geheugen voor 30 voorkeurzenders (10x internetradio, 10x DAB+ en 10x FM)
 • Digitale optische uitgang / analoge 3,5 mm-uitgang
 • Afstandsbediening / Afstandsbedienings app voor smartphone/tablet
 • Afmetingen: 13 x 4,2 x 9,5 (bxdxh)

In de pers

logo_musicemotion

Het blad Music Emotion nam de Tiny Audio M7+ onder de loep. De testredacteur was zeer te spreken over de mogelijkheden. ‘De Tiny Audio M7+ vult een gat op in de markt. Met één compact display-device haal je als uitbreiding voor de eigen hifi-set digitale audio WiFi internetradio, Spotify Connect, streaming media vanaf de (DLNA-)servers en DAB+ en een wekkerfunctie in huis.’

logo_totaalTV

De redactie van Totaal TV beoordeelde de Tiny Audio M7+ met 5 sterren. ‘Door zijn vele mogelijkheden is de Tiny Audio M7+ een veelzijdige opwaardering van de bestaande geluidsinstallatie.’

logo_uniqueradio

De testredactie van Unique Radio heeft de M7+ kritisch bekeken. Ook zij reageerden enthousiast. ‘Klein als dit apparaatje is, zijn de mogelijkheden talrijk.’

logo_HVT

Ook in het blad HVT werd positief geschreven over M7+ muziekstreamer.
‘Gemakkelijk aan te sluiten op de bestaande set, heel betaalbaar, compact, eenvoudig bedienbaar. Internetradio, Spotify Connect, DAB+, FM binnen bereik.’

De voordelen van DAB+

Heel gemakkelijk

Alle DAB-zenders worden automatisch ingelezen. Daarna kunt u eenvoudig zoeken op zendernaam.

Meer radiozenders

Grotere keuze voor de luisteraar.

Radio Data System

Uitgebreide programma-informatie via RDS (Radio Data System)

Grotere dekking

Door heel Nederland te ontvangen*

Digitale kwaliteit

Kristalhelder digitaal geluid zonder ruis.

Stabiele ontvangst

Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

* Na voltooïng van het zenderpark (2016/2017)